impulsiVe-Gaming


impulsiVe.Gaming
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Osnovna pravila foruma

Go down 
AuthorMessage
VoiD -.^
Admin
avatar

Posts : 108
Join date : 2008-12-06
Age : 26
Location : Negotin

PostSubject: Osnovna pravila foruma   Sun Feb 08, 2009 2:42 am

Kako bi forum bio uspešan,korisnici se moraju držati pravila...a pravila su sledeca:


1. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje i "budženje" postova, osim na delovima forum gde je to dozvoljeno. Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrišu postove koji nemaju smisao, a teme koje nemaju veze sa forumom u koji su postavljene biće prebačene u odgovarajuci forum. Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za političku scenu.

2. Zabranjeno je kačenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadržajem podforuma, topica ili slično. Takođe je zabranjeno kačenje "strašilica", odnosno klipova ili animacija koje imaju svrhu plašenja gledaoca, bez dodatnog objašnjenja o kakvom se sadržaju radi.

3. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obrađuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.

4. Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora nećemo prihvatiti.

Oni koji se ne budu pridržavali ovih pravila bice sankcionisani.
5. U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.
Back to top Go down
View user profile http://impulsivegaming.darkbb.com
 
Osnovna pravila foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
impulsiVe-Gaming :: O Forumu :: Pravila Foruma-
Jump to: